Spoedopruiming verpleeghuis

Spoedopruiming verpleeghuis

Na het overlijden van een dierbare moeten nabestaanden soms te snel een kamer verpleeghuis leeg te halen, hier door ontstaat een spoedontruiming.

Officieel hebben hebben nabestaanden daar zeven dagen de tijd voor maar zelfs die regel wordt lang niet foto1altijd nageleefd.

Helaas moet een kamer verpleeghuis van overheidswege binnen korte tijd geruimd worden.

Na het overlijden van een bewoner krijgt de instelling nog 13 dagen een vergoeding van de AWBZ. Deze dagen kan de instelling gebruiken voor het leegruimen en opnieuw inrichten van de kamer verpleeghuis, daarom zal het verpleeghuis of de zorginstelling een spoedige overdracht van de kamer wensen.

Veelal betekent dat al voor de begrafenis de kamer opgeleverd moet zijn aan het verzorgingshuis. Juist tijdens tijdens deze dagen heeft u genoeg andere zaken aan uw hoofd dan de praktische afwikkeling. Lees hierover ook meer op de site van de rijksoverheid: www.rijkoverheid.nl

Woningontruimer ontruimd en levert de kamer verpleeghuis geheel verhuur klaar op. U hoeft hier niet bij aanwezig te zijn. Wij regelen de eventuele sleuteloverdracht en de keuring met de technische staf van het verpleeghuis.

Wij zijn al jaren een vertrouwd gezicht in tal van zorginstellingen.

Woningontruimer verzorgt alles voor u, van inspectie tot het opleveren aan het verzorgingshuis.

De voordelen voor u op een rijtje:

  • Meer tijd voor het regelen van de uitvaart
  • Geen verlies van (vrije) dagen
  • Minder organisatorisch geregel met overige nabestaanden
  • Gegarandeerde termijn van oplevering verpleeg kamer
  • Geen fysieke inspanning voor het verwijderen van meubilair en vloerbedekkingen
  • U heeft tijd voor het rouwproces

Neem voor informatie geheel vrijblijvend contact op:

info@woning-ontruimingservice of bel 06-10674524

Verstoorde familieverhoudingen kunnen een vlotte afwikkeling van de boedel ernstig in de weg staan.Voor afwikkeling van nalatenschappen raden wij Partiar aan. Zie hiervoor de site www.partiar.nl