Inboedel opruimen

Inboedel opruimen en privacy? Woningontruiming Oosterveen werkt discreet en professioneel!

Door onze jarenlange ervaring in boedelruiming en onze logo vrije auto’s kunnen wij u een maximale privacy garanderen. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikken over een BTW-nummer.

Woningontruiming Oosterveen rijdt met logo vrije auto’s

U moet er toch niet aan denken dat bij het opruimen van de inboedel persoonlijke informatie in verkeerde handen valt?

Woningontruiming Oosterveen zal persoonlijke informatie bij het ontruimen van de inboedel altijd apart houden.

Tenzij anders overeen gekomen komen er tijdens het opruimen van de inboedel geen mensen het pand binnen dan ons eigen personeel.

Veilig en vertrouwt

Lid Erkende Ontruimers

Doordat wij hoge eisen stellen aan personeel en uitvoering van de boedelruiming geven wij ten allen tijde 100% tevredenheidgarantie.

Deze 100% tevredenheidgarantie houdt voor u in dat wanneer u het opruimen van de inboedel uit handen geeft aan Woningontruiming Oosterveen u gegarandeerd bent van oplevering aan verhuurder of koper. Eventuele zaken waarop de tegenpartij naderhand bezwaar maakt worden door ons opgelost.

Woningontruiming in Nederland. Bij het ontruimen, opruimen en opleveringsklaar maken van woningen en bedrijfspanden wordt er pas gefactureerd als u tevreden bent. Wij vragen voor aanvang van woningontruiming geen aanbetaling.

Niet voor niets zijn wij al jaren het vaste adres voor notarissen, executeurs, woningbouwverenigingen, makelaars en particulieren!

‘Afspraak is afspraak.‘

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op: 06-10674524